mail phone

Voorbeeld arbeidsovereenkomst bepaalde tijd

U bent werkgever en wilt een arbeidsrelatie aangaan met een werknemer. U wilt daarbij geen fouten maken, want fouten kunnen kostbaar zijn. U bent daarom op zoek naar een juridisch correct voorbeeld van een arbeidsovereenkomst die voldoet aan de laatste wetgeving. Een model-overeenkomst waarin zoveel mogelijk zaken duidelijk en goed worden geregeld.

Model arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd opgesteld door ervaren arbeidsrecht juristen

De juristen die werkzaam zijn voor deze website arbeidsovereenkomst.nl hebben allen ruim 20 jaar ervaring in het arbeidsrecht. Wij houden de laatste jurisprudentie en wetgeving nauwgezet voor u bij. Met behulp van die ervaring en kennis hebben wij voorbeelden van arbeidsovereenkomsten voor u opgesteld die u kunt gebruiken bij het aangaan van uw eigen overeenkomsten.

De volgende arbeidsovereenkomsten kunt u bij ons downloaden:

arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd

arbeidsovereenkomst bepaalde tijd

oproepovereenkomst.

De modelovereenkomsten worden u geleverd in een Word-bestand, zodat u ze eenvoudig naar uw eigen wensen kunt aanpassen. Bij bestelling heeft u bovendien recht op 10 minuten gratis advies verstrekt door onze ervaren juristen.

Voorkom kostbare misser en bestel nu

U kunt het bestelproces starten door hier te klikken voor een voorbeeld arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd of bepaalde tijd. Of klik hier voor een oproepovereenkomst.

Voor eventuele vragen: bel 0900 - 123 73 24 of mail

 

Top